Nymåla kafé

img_1192

Torill dro i gang oppussing av Coop-kaféen. Vi var tre damer som arbeidet 12-timers dag for å få en triveligere lørdagskafé på Lesjaverk. Coop dekker innkjøpene. Torill, Marit, og Ann Karin måla og ryddet. Håvard var også til god hjelp. Velkome til lørdagskafé alle innbyggere, hyttefolk og handlende!

Sjå alle bileta!

Les også...

1 kommentar

  1. Oddvar ÅVangen sier:

    Dette såg riktig flott ut. Håper flere tar turen innom lørdagskafeen etterhvert. Det er plass til flere både fra lokal befolkningen, hyttfolket og andre som stopper ved coopen. Gleder meg til neste cafe besøk. Godt jobba jenter .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Anti-søppelpost * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.