Merking av sykkelrunder

Lesjaverk Utvikling brukte i 2010 en del penger på skilting, i den forbindelsen har det i vår kommet opp skilt for merkede sykkelrunder. 3 runder er merket med utgangspunkt fra Soggje eller Kyrkja. Les mer om hvor de forskjellige rundene går under.

Sykkelsti 10 km Søre vatnet rundt

Start og mål ved Soggje. Følg Skogsbilvei/sykkelsti til Tandsætre, deretter Tansæterveien til der Gamle Kongeveien krysser denne, følg Gamle Kongeveien og skogsbilvei til Lesjaverk sentrum og deretter veien ned til Verket/Soggje Viss en vil kan en sykle Tansæterveien opp til E-136 og sykle gang og sykkelveien på tilbaketuren.

Ved å ta til venstre ved merket kryss i Tansæterveien, kan en utvide runden til Bryggjeosen eller til Dambrua på Lesjaskog og få med seg hele Lesjaskogsvatnet rundt

Sykkelstier 4,5 og 9 km

Disse har start og mål ved Lesjaverk Kyrkje. Ta til høyre ned skogsbilvei som går forbi grustak og ned til Morkabrua. 4,5 km går til høyre her, og følger Skråkkliveien til Vassenden og deretter opp forbi Soggje og opp til Kyrkja.                                                                                                              9  km  går  til  venstre  ved  Morkabrua  og  følger  Skråkkliveien  til enden, ta deretter til venstre og over Skråkka (her er det ikke bru), følg skogsbilvei nedover å ta til venstre og inn på skogsbilvei/Gamle Kongevei og følg denne til Kyrkja igjen.

Langs alle de merkede stiene er det rasteplasser med grillmuligheter. (På 4,5 km, må man sykle 50 meter til venstre ved Morkabrua til grillplass)

GOD TUR

Les også...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Anti-søppelpost * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.